Cyberpunk 2077 ponovno odgođen

Cyberpunk 2077 ponovno odgođen

26/11/2020 0 By admin

CD Projekt Red je izgubio… Više od milijun dolara kroz odgode izlaska igre.

Cyberpunk 2077 pretrpio je svoje treće zastrašujuće kašnjenje, iako je kraće od prethodnih odgoda. Unatoč obećanjima programera CD Project Red-a, igra se više neće isporučivati ​​u studenom 2020, ali ako ništa drugo, barem igrači neće morati čekati do 2021. godine kako bi se dočepali igre.

Fanovi su mjesecima čekali željno iščekivanu igru ​​s Keanuom Reevesom od 2012. godine kada je prvi put najavljena, ali hype se stvarno počeo graditi 2019e. Te su godine programeri pozvali Reevesa na pozornicu na godišnjoj konferenciji E3 kako bi proslavili njegovu ulogu u Cyberpunk 2077 kao Johnny Silverhands. Tada je igra bila postavljena za izdanje u travnju 2020, ali Cyberpunk 2077 na kraju je lansiran u rujnu, pa u studenom. Sada je lansiranje igre odgođeno gotovo još mjesec dana, nadahnjujući korisnike Twittera da odgovore poklicima “Mora da se šališ.”

U izjavi objavljenoj na Twitteru, CD Projekt Red naveo je razne čimbenike za novo odgađanje, uključujući naporan zadatak istodobnog testiranja devet različitih verzija iste igre (trenutne i sljedeće generacije konzola, plus računalo). Također je vrijedno napomenuti da unatoč certifikatu “master” igre, još uvijek nije završen, zapravo, i dalje se neprestano nadograđuje. Kao što programeri objašnjavaju, ” to ne znači da prestajemo raditi na tome i podizati ljestvicu kvalitete. … Uvode se mnoga poboljšanja koja će se zatim distribuirati putem zakrpe Dana 0. “

izvor: Hypebeast